Analiza ide dalje kroz čovjeka po imenu Vincent W. Foster i super tajnu privatnu firmu koja je bila dio NSA-a (nacionalna sigurnost).
Vincent Foster je jedno vrijeme živio u Njemačkoj, do detalja je istraživao Jugoslavenski Bankarski Sistem.
Netko mu je dao i nadimak: iskusni expres perač novca.

Foster, Hillary Clinton i Webster Hubbell su radili kao stratezi za tajnu privatnu firmu koja je bila dio NSA-a (nacionalna sigurnost).

1989. godine, mnoge zemlje istočnog bloka su doživjele kolaps svojih valuta i sistema.
Otprilike u isto vrijeme se dogodio i napad na rublju, uzrokujući raspad velikog Sovjetskog Saveza na "siromašne provincije" koje su, gledaj slučajnosti, počele režati jedna na drugu, mrziti se.
Foster je poslije sudjelovao u novoj Bijeloj Kući Billa Clintona, nekoliko mjeseci u 1993. godini.

Napad na Monetarni Sistem Jugoslavije, izvodio se putem Henry Kissinger & Associates.

Fosterovo sudjelovanje u rušenju Jugoslavije je najvjerovatnije i uzrok njegove sumnjive smrti koju neki zovu samoubojstvom, a neki ubojstvom.

Federalne Rezerve su optužile partnere Vincent W. Foster-a i prvu damu Hillary Rodham Clinton.
Kao sastavni dijelovi jako korumpirane kompanije Rose Law Firm iz Little Rock-a, optuženi su za ogromno pranje novca na srednjem Istoku i Aziji.

Foster je imao sastanak s predsjednikom ,ali na njega nikada nije stigao.
Pošto je znao za ogromno pranje novca, problem koji je mogao izazvati planetarni potres; sumnjive poslove koji uključuju i bivše predsjednike kao George Herbert Walker Bush,sve je na kraju zvanično završilo kao "SAMOUBOJSTVO".

U to vrijeme, Clinton je htjeo odvratiti i pažnju sa slučaja Susan McDougal, također iz Little Rock-a,u kojem su on i njegova žena Hillary Rodham Clinton optuženi za skrivanje financiranja od 47 miliona dolara koje im je osigurala firma S & L čiji je rukovodilac bio muž gospođe Susan McDougal.
Čovjek je završio jadno, ubijen u zatvoru, taman prije nego što se spremao propjevati.

Vratimo se na naftovod kroz teritorij bivše Jugoslavije.
Kompletna mapa Europske opskrbe energentima.
Slika naftnih puteva i NATO-vog bombardiranja tokom rata :

Private US firm training both sides in Balkans.
U.S. Companies Hired to Train Foreign Armies.
America used Islamists to arm the Bosnian Muslims.
American Sponsored Islamic Jihad In Yugoslavia.
What Richard Clarke Didn't Tell The 911 Commission.

US backed terrorism in Croatia

Taj naftovod financijski savjetuje Nizozemska Banka ABN Amro -nekad najveći strani vlasnik kupljenog Američkog javnog duga u vidu obveznica koje izdaju Američke Federalne Rezerve,obveznica koje inače sve zemlje zovu "platit ću jednog dana".
Naravno da je svima jasno da taj Američki ogromni dug koji je omogućio ispunjenje "Američkog Sna", nikad neće biti vraćen.

Naziv cijelog projekta je The AMBO Trans-Balkan Pipeline.
Prije pokretanja projekta, napravljena je studija: sve zemlje od Kaspijskog mora do Balkana moraju postati ovisne o Sjedninjenim Američkim Državama.
To je jedini način garantiranja uspješnosti projekta.
Nimalo ne iznenađuje činjenica da je AMBO vođen od strane jednog odjela zloglasnog američkog naftnog giganta Halliburton-a, firme sadašnjeg Američkog Vice-Predsjednika Dicka Cheney-a.
Interesantna činjenica je i da je Američku Stalnu Bazu na Kosovu, Camp Bondsteel također izgradio Halliburton.

To je najveća Američka Vojna Baza izgrađena nakon Vijetnama.

Naravno da Halliburton opslužuje cijelu vojsku na Balkanu i na tome zarađuje ogroman novac.
Najvažnije čvorište naftnih puteva je Kosovo.
Zbog toga su Amerikanci financirali i pomagali KLA – Kosovo Liberation Army, kako bi stvorili povoljne uvjete i na kraju konačno zagospodarili tim teritorijem.

Izbombardirana je Srbija, a na Kosovu je postavljena stalna, permanentna vojna baza.

Iako ovo predstavlja sitnicu u cijeloj priči, za napomenuti je da Kosovo ima obilate obilate mineralne rezerve -znatne naslage olova, cinka, kadmijuma, srebra i zlata.
Svi znamo da kroz Albaniju prolaze ogromne količine droge.
KLA se naveliko bavila tim biznisom.
Budući da je KLA još jedna od organizacija koju je stvorila CIA, droga se vrtila naveliko (i vrti se još i danas).
Clinton je CIA-i zbog slučaja Jugoslavija morao izaći u susret, pa je to i učinio golemim rezanjem financiranja za najveću svjetsku anti-droga agenciju DEA ( U.S. Drug Enforcement Administrations).
Na taj se način u cijelom svijetu jako povećao narko biznis.

Quote:
Bill Clinton je pripadnik nekoliko tajnih masonskih loža, kao što su to naprimjer ona najvažnija po imenu Bilderberg, pa Skull & Bones, i tako dalje…

CRIMINALISING HEDGE FUNDS FOR WORLD INSTABILITY :

110th CONGRESS
1st Session
H. RES. 33
Recognizing the thousands of Freemasons in every State in the Nation and honoring them for their many contributions to the Nation throughout its history.

IN THE HOUSE OF REPRESENTATIVES
January 5, 2007
Mr. GILLMOR submitted the following resolution; which was referred to the Committee on Oversight and Government Reform

Recognizing the thousands of Freemasons in every State in the Nation and honoring them for their many contributions to the Nation throughout its history.
Whereas Freemasons, whose long lineage extends back to before the Nation's founding, have set an example of high moral standards and charity for all people;
Whereas the Founding Fathers of this great Nation and signers of the Constitution, most of whom were Freemasons, provided a well-rounded basis for developing themselves and others into valuable citizens of the United States;
Whereas members of the Masonic Fraternity, both individually and as an organization, continue to make invaluable charitable contributions of service to the United States;
Whereas the Masonic Fraternity continues to provide for the charitable relief and education of the citizens of the United States;
Whereas the Masonic Fraternity is deserving of formal recognition of their long history of care-giving for the citizenry and their example of high moral standards; and
Whereas Freemasons have always revered and celebrated St. John's Day, June 24th, as dedicated to their patron saints: Now, therefore, be it Resolved, That the House of Representatives recognizes the thousands of Freemasons in every State in the Nation and honors them for their many contributions to the Nation throughout its history.

Ovdje nije loše spomenuti da je jedini član jedne od najpoznatijih tajnih loža – Bilderberg, sa podrucja ex Jugoslavije:
Surroi Veton, Journalist and Editor, Rilindja, Kosovo; Editor and Publisher, Koha Ditore, Pristina; Chairman.

Poznat je govor Američkog Sekretara Obrane (čovjeka koji se naprimjer kao specijalni izaslanik Ronalda Regana u Iraku 80.ih, za vrijeme rata Iraka i Irana, sastao sa Sadamom i htio konstruirati naftovod za firmu Bechtel, a koja je nama u Hrvatskoj itekako poznata po zadnjem skandalu sa izgradnjom cesta bez javnog natječaja.
Čovjeka koji je isto tako 2000. godine kao direktor jedne kompanije prodao Koreji nuklearne reaktore, a 2002. godine tu istu Koreju proglasio za terorističku zemlju izazvavši krizu koja još i dan danas traje.)
kojim se obraća Američkoj Vojsci u Stalnoj Bazi na Kosovu ( 5 June 2001) :

"Koliko trebamo potrošiti na vojsku?
Moje je mišljenje da mi ne trošimo na vas, mi investiramo u vas.
Žene i muškarci u vojsci nisu teret za našu ekonomiju, oni je naprotiv – održavaju.
Vi niste trošak za našu ekonomiju, vi ste kritični dio koji služi njenom rastu."

Sjećamo se da je za vrijeme rata područje bivše Jugoslavije bilo preplavljeno Islamskim Fundamentalistima, povezanih sa Bin Ladenom.
Poznati događaj:
iza dopreme oružja 1992. iz Kine za BiH, koje je mjesecima stajalo u Mariborskoj zračnoj luci da bi 1993. bilo zaplijenjeno, stajala je organizacija TWRA koju su podupirali Osama Bin Laden i Šeik Omar Abdel Rahman.
Tehnički dio avionskog transporta je organiziran od strane Austrijskog državljanina Dieter Hofmann-a.
Poznato je da je teret trebao otputovati u Bosnu te da se njime bavio bosanski državljanin Hasan Čengić.
Poznato je i to da su dospijeće tereta pomogli i neki službenici Slovenske Sigurnosno-Informativne Službe, da su slijedile optužnice i suđenje.
Poznato je da nitko nije osuđen.
Poznato je da su Slovenske Vlasti upalile zeleno svjetlo za tranzit "humanitarne pomoći."
Unatoč činjenici da je to najveća, najkompleksnija, najsimptomatičnija i najviše "prežvakana" Slovenska Afera, neke stvari su ostale nejasne.
Tko je Elafatih Hassanein, čovjek koji je bdio nad teretom?
On je oko 1. listopada na Bledu, uručio ček od milijun njemačkih maraka dugogodišnjem bliskom suradniku tadašnjeg predsjednika Republike BiH,Alije Izetbegovića.
Poslije se otkrilo da je Hassanein pripadnik mreže Bin Ladena i šeika Omar Abdel Rahman-a, čovjeka koi je poznat kao spiritualni vođa prvog napada na Newyorški WTO 26. veljače 1993.
Austrijski državljanin Dieter Hofmann,je 19. ožujka 1993. uhićen u Mađarskoj, a tome je prethodila prva eksplozija u WTC-u.

Poslije su Bin Ladenu pripisali i poznate terorističke napade na Ameriku 11.09.2001.
Bog te pita što sve nije pripisano tom čovjeku, a uopće se ne nalazi na oficijalnoj potjernici FBI-a kao osumnjičeni za napade avionima.

Istinu je danas više jednostavno nemoguće sakriti, nju znaju čak i "plavuše".

Kao što smo imali priliku vidjeti, slična se stvar sa avionskim atentatatima desila nedavno i u Rusiji, točno u vrijeme kada je Amerika tamo počela sve više gubiti svoj utjecaj, a privatni naftni gigant Yukos bankrotirao.

Quote:
George Bush – član Tajnih Masonskih Loža: Skull & Bones, CFR, Trilateral commission, Committee of 300, Illuminati.

U centru prijateljstva Bush – Laden je grupa "Carlyle", investicijski fond i financijski holding u jednome.
Zovu ga još i klub bivših predsjednika.
Nije kotiran na burzi, pa prema tome nije niti obavezan objaviti imena dioničara.
Ovo je prijateljstvo poznato svim centrima moći u Americi.
Misterija je kako to da takva vijest uopće ne prolazi kroz medije?
Kao partneri se pojavljuju George Bush Senior (bivši Američki Predsjednik), John Mayor (bivši Prvi Ministar Engleske Vlade, a sada predsjednik "Carlyle Europe 2"), Karl Fidel Ramos (bivši Filipinski Predsjednik, a sada na celu "Carlyle Asia"), Otto Pohl (bivši Predsjednik Bundes Bank), Arthur Levitt (bivši Predsjednik SEC-a, Organa za Kontrolu na Američkoj Burzi Novca).
Pojavljuje se i mnogo ministara iz administracije Reagana i starijeg Busha.
I obitelj Bin Laden-a je sjedila u nadzornom odboru sve do jedan mjesec nakon napada 11. septemmbra 2001. godine.
Veze i poznanstva – čarobna su stvar.
Stariji Bush zarađuje novac privatnim firmama koje pobjeđuju na Vladinim Natječajima.
Sin na taj način može profitirati od odluka koje je vlada donijela, a koje se odnose na investicije njegovog oca.

Carlyle upravlja sumom od 13,5 milijardi $$$, u principu ne kupovinom na burzi vec kupnjom većinskog vlasništva različitih firmi koje poslije preproda ili zadrži.

Danas grupa kontrolira 165 firmi u 55 različitih zemalja.
Među njima se nalazi mnogo važnih i sumnjivih firmi.
Medju njima je i mnogo starih i propalih firmi, koje međutim imaju clearing (teško ostvariva potvrda za suradnju sa Pentagonom).
Danas, u ovim novim vremenima borbe protiv terorizma, te firme upoznaju novu mladost i blagostanje.
Sveukupno gledajući, Carlyle je postao Pentagonov najveći dobavljač.
Ovo najveći se odnosi i na poslovni uspjeh.
Zato uopće ne čudi što je i bogata obitelj Laden sjedila u vodećim redovima Carlyle-a.

( nastavlja se )

marika123
Ko te ima taj te nema Ko te nema taj te sanja Ko te sanja taj te ljubi A ti o tom pojma nemaš

Komentariši